Estetică dentară

Din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai aproape de ideal s-a născut Estetica dentară. Ea se adresează pacienților care-și doresc dinți sănătoși, bine aliniați, de o formă cât mai apropiată de perfecțiune și, nu în ultimul rând, mult mai albi. Din fericire, tehnologia actuală, foarte avansată, ne pune la îndemână o gamă foarte variată de mijloace, iar noi, vă putem ajuta să dobândiți un zâmbet spectaculos, mai alb și mult mai tânăr, așa cum vi l-ați dorit întotdeauna.

Cum am putea vorbi de un zâmbet fără cusur dacă ar exista cel mai mărunt început de carie dentară? Bineînțeles că ele trebuie tratate chiar de la debut iar la Well Dental folosim materiale compozite fotopolimerizabile de o foarte bună calitate și în toate nuanțele coloristice precum și metode de rezolvare impecabilă a proceselor carioase.

Atunci când dinții sunt ireversibili compromiși, când distrucția este foarte mare, când culoarea este cu totul inacceptabilă sau forma lasă mult de dorit, ei pot fi îmbrăcați în coroane total fizionomice din porțelan cu sau fără suport metalic.

Incongruențele sau spațierile dentare exagerate pot fi rezolvate elegant și cu totul neinvaziv, până la vârste relativ înaintate, apelând la ortodonție și aparatele ortodontice fixe. Pacienții au o oarecare reticență față de acestea datorită aspectului lor oarecum inestetic, însă, ceea ce trebuie știut este că acum acestea pot fi realizate cu atașamente ceramice de culoarea dintelui, care le fac mult mai puțin vizibile.

În ajutorul Cosmeticii dentare vine o gamă largă de proceduri chirurgicale. Pentru pacienții edentați oferim soluții protetice fixe, pe implanturi dentare de ultimă generație.

Atunci când aspectul gingiei Dumneavoastră este nesatisfăcător, când gingiile sunt roșii și inflamate sau inserate la un nivel nefiresc, apelăm la tehnici parodontale care, prin proceduri specifice, medicamentoase și chirurgicale, sunt soluții pentru cele mai multe dintre probleme.

Copyright 2020 © Well Dental