Radiologie

Instalație radiologică NewTom GO 2D/3D

Cu o experiență de peste 20 de ani, NewTom a inovat și dezvoltat numeroase echipamente de radiologie care au ajutat medicina să ajungă la un nivel superior de prelucrare imagistică, în special pentru medicina dentară.

GO 2D/3D este un dispozitiv CBCT care oferă imagini de înaltă rezoluție, de o performanță excepțională și maximă protecție. Protocoalele de doze mici și tehnologia exclusivistă SafeBeamTM permit controlarea dozei emise, în funcție de nevoile de diagnosticare și dimensiunile zonei anatomice, pentru a proteja sănătatea pacientului.

Ergonomia și sistemul ajustabil de aliniere asigură o poziționare excelentă a pacientului și focusare perfectă pentru obținerea imaginilor clare și detaliate.

Doza minimă, calitatea maximă a diagnosticului

NewTom, întotdeauna atent la sănătatea pacientului, a fost prima companie ce a a folosit emisiile pulsate împreună cu tehnologia CBCT aplicate în imagistica dentară, doza de radiații emise în timpul examinărilor 3D fiind considerabil redusă. Introducerea protocolului 3D ECO Scan (scanare ultra rapidă de 6.4 secunde, din care doar 1.6 secunde reprezintă timpul de expunere) oferă soluția ideală pentru examinarile post-operatorii și pentru toate situațiile care necesită reducerea radiațiilor la minim. De asemenea, FOV-ul adaptabil 3D permite focusarea pe o anumită zonă anatomică ajustându-se pe diferite trăsături morfologice ale pacientului sau pentru a se realiza examinări ale secțiunilor transversale.

Copyright 2020 © Well Dental